Tuesday, October 25, 2011

postponed lagik!

Salam readers,

nampak nye post untuk wedding checklist terpaksa ditangguhkan lagik..
skang ni tgh bz mengsettlekan sisa2 project fail yg tinggal untuk diaudit..
tu la minggu lepas bukan maen sonok kau berjimba..minggu ni SEDEH!!
but for you all I akan UPDATE sesuatu jugak untuk entry kali ni..

COLOURED DOILY PAPER..
untuk sesape yg tatawu apekah doily paper tu doily paper tu sile google sbb aku pon x sure nk panggil mnde alah tu ape sbnr nye..aku tibai je panggil lapik kek..ala lapik kek yg warne putih skang tgh trend tu..org buat2 DIY paper bag..

I know msti ade sum of u yg da boring dengan doily paper yg putih kan??caner nk dapatkan coloured doily paper??..

setelah I bertanye dengan mr. google I pon dapat la jawapan..
korang bleh dapatkan dekat KLANG..
ni website kedai tu 2ply..

soft blue doily paper

soft green doily paper
source: nadz
sape2 yg berminat bleh la pg usha2 kt kedai tersebut..
i pon bakal pegi insyaAllah..

that's all for today..
hope the info will help you..
heppy menDIY..;-)

3 comments:

Epa Zarifa said...

wah, efa pon nak diy gune dolly paper, mcm2 idea, tapi takut xbuat, nnt sedey (T_T)

A.N.A said...

hai...lala follow n link kamoo..welcome 2 b2b world..(^___^)

asyida said...

to epa: epa buat je..rugi taw x buat..biar x bape kreatif tp ade sedikit satisfaction kt ctu..

to ana: thanks!i'll follow ur blog too~